Ernst.01

Ernst Kramer (1962), managementconsultant, coach en trainer. Ik ont-wikkel mensen en bedrijven.

Door de zaken te scheiden van de emoties en de belemmerende overtuigingen kom ik tot wat er echt toe doet en help daar te komen. Ik graaf diep, kan streng zijn, maar ik onderzoek vooral samen met hen die mij daarom vragen wat de kern van het werk, de strategie en de visie is waar zij naartoe willen werken. Ik help de koers te bepalen en zorg dat die behouden wordt.

Ervaring en verdieping
Mijn loopbaan in training en coaching spant ondertussen meer dan 25 jaar. Veel daarvan heb ik doorgebracht in Frankrijk, met name in het begeleiden van sporters op het hoogste niveau. Ik zie veel overeenkomsten tussen topsport en management; beide gaan om mentale beheersing en emotionele rust, om het bereiken van doelen die soms ver in de toekomst liggen.

Als ik één ding heb geleerd en wil doorgeven is het wel dat het de individuele dan wel collectieve overtuigingen zijn die het uiteindelijke resultaat bepalen.

Mijn stijl kenmerkt zich door verdieping, aandacht, spiegelen en tot de kern komen. Ik bereik de groep via het individu en werk van binnen naar buiten. Ik daag je uit om jezelf te laten zien en geef je precies dát zetje dat jij nodig hebt om je beste zelf te worden.

Ernst: 0655773775

Annerieke

Annerieke Ruijter (1979), arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer, coach en veranderfanaat.

Ik begeleid bedrijven, teams en individuen in het omgaan met verandering en ontwikkeling. Daarbij is Human Change mijn focus; ik werk vanuit de kracht van de persoon en zijn perspectief, om daarmee de (organisatie) doelen te behalen.

Ervaring en verwondering
Met meer dan 12 jaar ervaring in zeer uiteenlopende bedrijven, laat ik me nog graag verrassen door het denken en doen van mensen die ik zie in trainingen, coaching en verandermanagement-trajecten. Ik help hen met inzichten, handvatten en energie in de juiste richting te bewegen. Mijn missie is om het werken en leven van mensen mooier en makkelijker te maken, door te leren anders te kijken en duidelijker keuzes te maken.

Ik ben een veelvraat op het gebied van veranderen, communicatie, overtuigingen en persoonlijke effectiviteit, co-auteur van het boek Grensverleggend Leven en ik schrijf voor www.psychologisch.nu en www.ginger-blue.nl.

Mijn ervaring als trainer & coach heeft me geleerd dat ons vak vooral draait om de combinatie van écht contact en toevoegen van waarde, dat leer ik je graag.

Mijn stijl kenmerkt zich door creativiteit, snel schakelen, inhoud, aanmoedigen en samen oplossen. Ik werk van buiten naar binnen, van ingewikkeld naar simpel en draai het dan weer andersom.

Annerieke: 0641397508


E&Aproducties

E&A Producties is ons gezamenlijke initiatief en staat voor 1+1=3, samen zijn we sterker. We complementeren elkaar in kennis en ervaring, (mannelijke en vrouwelijke) energie en leerstijlen. We sluiten ieder op onze eigen manier aan bij de deelnemers, in verbinding en samenwerking.

We begeleiden organisaties, teams en individuen in door hen gewenste veranderingen en ontwikkelingsvragen in binnen- en buitenland.

We blinken uit in uitleg over hoe het werkt, losschudden en stimuleren. We gaan net dat stapje verder, een niveau dieper. We zijn vakidioten, veranderfanaten en weten dat met veel plezier over te brengen.

Mail ons